24 ώρες ανοιχτά
info@kligoil.gr
2310 650 167
Klig Oil

Klig Oil

Εδώ και 30 χρόνια οι Αφοί Κλιγκόπουλοι και ο Αθανάσιος Κλιγκόπουλος προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες στο χώρο της μεταφοράς καυσιμων. Μέχρι το 2007 η πρώτη ασχολία ήταν το πετρέλαιο θέρμανσης. Με τη δημιουργία όμως του πρατηρίου υγρών καυσίμων Klig Oil εδώ και μια οκταετία, καινούριες υπηρεσίες προστίθενται συνεχώς για την αρτιότερη εξυπηρέτησή σας. Αρχικά παροχή βενζίνης και εν συνεχεία αέριο (Lpg Autogas) για κάθε είδους μηχανοκίνητα οχήματα.

Οι υπηρεσίες καθαριότητας στο Klig Oil δίνουν πλέον τη δυνατότητα για πλήρη καθαρισμό μηχανοκίνητων αλλά και βιολογικό καθαρισμό σαλονιών. Το ειδικό πλυντήριο οχημάτων συμπληρώνει ένα σύγχρονο λιπαντήριο, ενώ στο πρατήριο μας μπορείτε επιπλέον να βρείτε μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ (αρωματικά είδη) για αυτοκίνητα.

Η τελευταία προσθήκη για την κάλυψη των αναγκών σας κατά τη διάρκεια παραμονής σας στο πρατήριο, είτε για ανεφοδιασμό καυσίμων είτε για καθάρισμα οχημάτων, είναι τα today’s delicious stores. Ένας εύκολα προσβάσιμος χώρος στον οποίο μπορείτε να βρείτε μια σειρά από προϊόντα, από φαγώσιμα και αναψυκτικά μέχρι καφέδες και τσιγάρα, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε σε ένα φιλόξενο χώρο αναμονής.

Το Klig Oil βρίσκεται κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο κάθε μέρα, όλο τον χρόνο.

klig (4) klig (5) klig (6) klig (3) klig (2) klig (7)